Wczytuję dane...
Waga produktu: 0.4 kg
Realizacja zamówienia: 24 godzin
EAN: 5906874131060
Producent: inna marka

Yerba Mate El Pajaro - Ashwagandha con Cactus

400 g

Podstawę w Yerba Mate EL PAJARO ASHWAGANDHA stanowi wysokiej jakości, selekcjonowaną Yerba Mate elaborada ze średnimi listkami i patyczkami, które utrzymują smak ostrokrzewu paragwajskiego  oraz cenne dodatki ziołowe, takie jak ahswagandha i opuncja - kaktus. Dzięki dodatkowi naturalnego aromatu ananasowego i marakui , powstała wyjątkowo ciekawa aromatyczna kompozycja.

Smak i aromat yerba mate:

Smak tej mate jest wyrazisty, charakteryzujący się specyficzną mocą, wynikającą z harmonijnego połączenia ostrokrzewu oraz dodatków ziołowych i owocowych. Dodatkowe składniki - z których każdy jest potężnym w swej sile działania surowcem, o charakterystycznym smaku - nadają tej kompozycji głęboki smak, w którym gorzkość została nieco złagodzona, a siła pobudzenia i mocny smak są stabilne.
Dzięki bazie opartej na liściach z tradycyjnie uprawianych krzewów, zachowuje moc do 6 zalania. Pamiętaj, że drugie i trzecie zalanie są optymalne a w pierwszym i ostatnim smaku jest najmniej.

Susz :

  • Susz zawierający listki i patyczki ostrokrzewu paragwajskiego,
  • z niewielką ilością pyłu.
  • Zawiera dodatki: ashwagandha, kaktus, aromaty naturalne.

Składniki: 

  • yerba mate (Ilex paraguariensis) 92% - kraj pochodzenia: Paragwaj
  • sproszkowana ashwagandha
  • sproszkowany kaktus opuncja figowa,
  • aromaty naturalne.

Dodatkowe informacje :

  • Wysokiej jakości ostrokrzew paragwajski uprawiany w sposób tradycyjny na słonecznych plantacjach Paragwaju.
  • Kupując Yerba Mate EL PAJARO wspierasz działania PAH

Sposób parzenia :

  • Susz wsypuje się w ilości od 1/4 do 3/4 objętości naczynia ok. 150-200 ml oraz zalewa wodą o temperaturze 70-80 stopni C.
  • Ten sam susz można zalewać wielokrotnie, do utraty jego walorów smakowych.
  • Susz można zalewać wodą z lodem. 

Dlaczego El Pajaro to najlepszy wybór?

  • Bez sztucznych aromatów i innych dodatków.
  • Wyróżnia się celowaną jakością popartą tysiącletnim doświadczeniem Indian.
  • Do produkcji pobiera się zmielone najlepsze liście ostrokrzewu poddawane wcześniej rygorystycznej obróbce.
  • Tradycyjny proces obróbki sprawia, że zachowują one moc do 7 zalania.
Polecamy