Wczytuję dane...
Gwarancja: 12 miesięcy
Realizacja zamówienia: 24 godzin
EAN: 5903678026820
Producent: Funky Flavors

Funky Flavors Sweet Belgian Cookie - Słodzony Aromat Ciasteczka Maślano-Korzennego Bez Kcal

Aromat spożywczy belgijskich herbatników

Funky Flavors Belgian Cookie - słodzony aromat spożywczy belgijskich herbatników, w formie intensywnie słodzących kropelek aromatyzujących do potraw.

 Aromaty Funky Flavors cechują się wysoką rozpuszczalnością, dzięki temu, że nie zawierają tłuszczu, dobrze łączą się z płynami i idealnie sprawdzają się jako aromat do odżywek białkowych - korzystając z Funky Flavors możesz przygotować własną wersję batonów białkowych w wymarzonych smakach.

Dominujące nuty zapachowe: maślane herbatniki, cynamon, nuty herbatnikowo-maślane dominują nad cynamonowo-korzennymi. Słodki, deserowy, bardzo dobry do kawy, herbaty i jako dodatek do kremów i mas orzechowych, do aromatyzowania kruchych ciast, kremów, lodów itp.

  • szybki i prosty w użyciu
  •  intensywny naturalny smak 
  • wydajny
  • dobrze rozpuszczalny w wodzie
  • bez cukru i tłuszczu
  • aromat spożywczy w dużej butelce 50ml z precyzyjnym zakraplaczem

Funky Flavors to aromaty o intensywnych smakach idealne do:

  • odżywek białkowych
  • domowych batonów proteinowych
  • lodów, dietetcznych koktajli, shake'ów,
  • jogurtów i mlecznych deserów
  • dodatek do omletów, naleśników
  • aromat do owsianek
  • aromat do kawy lub herbaty
  • aromat do polew do ciasta;

Skład: 

Skład: mieszanina substancji aromatycznych, glikol propylenowy, substancja słodząca sukraloza, 

Uwaga! Produkt wysoko skoncentrowany, nie nadaje się do bezpośredniej konsumpcji bez uprzedniego rozcieńczenia.

Alergeny: Pakowano w zakładzie, w którym przetwarzane są orzechy, soja i ryby.

Sposób użycia:

stosować 2-3 krople na 100ml gotowego produktu, odpowiednio mniej lub więcej w zależności od indywidualnych upodobań. Aby zachować intensywność aromatu w przypadku potraw poddawanych obróbce termicznej aromat należy dodać na ostatnim etapie przygotowania unikając zbyt długiego podgrzewania.