Trec Isolate 100 700g
smak: śmietankowo-truskawkowy
ISOLATE 100 to 100% izolatu białka serwatkowego wysokiej jakości, zawiera izolat białek serwatkowych CFM.
ISOLATE 100 to odpowiednia odżywka białkowa dla osób intensywnie trenujących, które chcą osiągnąć sportową sylwetkę;
- Produkt uzupełnia dietę w wysokiej klasy wolne od tłuszczu i cukrów białko, niezbędne do budowania muskularnej sylwetki bez ryzyka jej zbędnego otłuszczenia
- Zalecana porcja do spożycia w ciągu dnia to 90 g
- Wyprodukowana za pomocą technologii CFM
- Proteiny przyczyniają się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej
Informacja żywieniowa
Wartość odżywcza w 100 g
- Wartość energetyczna 1507 kJ 355 kcal
- Tłuszcz 0,3 g
- w tym kwasy nasycone 0,1 g
- Węglowodany 2,5 g
- w tym cukry 0,4 g
- Białko 85,5 g
- Sól 1,1 g
Składniki aktywne
- Izolat Białka Serwatkowego CFM 91,7 g
Sposób użycia:
Jednorazową porcję preparatu – 30 g (1,5 miarki) rozpuścić w 200 ml wody lub mleka, używając do tego szejkera lub miksera. Stosować 3 porcje dziennie.
W dni treningowe: I porcja rano po przebudzeniu, II porcja do 1,5 godz. po treningu oraz III porcja przed snem.
W dni nietreningowe: I porcja rano po przebudzeniu, II porcja pomiędzy posiłkami oraz III porcja przed snem.
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Skład:
91,7 %izolat białka serwatkowego CFM [izolat białka serwatkowego (z mleka); emulgator (lecytyny)]; kakao w proszku1,2; substancja zagęszczająca (sól sodowa karboksymetylocelulozy); aromaty [w tym aromat masła orzechowego2 (zawiera orzechy ziemne); naturalny aromat śmietany5,6 (zawiera mleko); aromat śmietankowo-waniliowy5 (zawiera mleko); naturalny aromat masła2,4 (zawiera mleko)]; 0,5 %jagoda liofilizowana3; 0,5 %truskawka liofilizowana4; substancja słodząca (sukraloza); regulator kwasowości (kwas cytrynowy)4; barwnik (beta-karoten)5. Dotyczy produktów o smakach: 1czekoladowy, 2czekolady z kremem z orzechów ziemnych, 3śmietankowo-jagodowy, 4śmietankowo-truskawkowy, 5śmietankowo-waniliowy, 6białej czekolady. Produkt może zawierać: soję, zboża zawierające gluten, jaja, orzeszki ziemne1,3,4,5,6 i orzechy.